Tematske oblasti
Aktuelno
 
Termin: 19.11.2015

 

U okviru pravnih subjekata, lica zadužena za pripremu, planiranje, sprovođenje, praćenje i kontrolu realizovanih nabavki moraju biti obučeni za specifičnosti ovakvih nabavki što iziskuje stalna usavršavanja u smislu praćenja stanja na tržištu energenata koje se još uvek razvija, kao i izmena i dopuna Zakona o javnim nabavkama kojima se mora pravovremeno ovladati.

 
Termin: 30.11.2015

 

Da li ste možda potpisali finansijski izveštaj koji ne odslikava stvarno stanje Vašeg preduzeća, jer nije usaglašen s popisom ili popis nije obavljen valjano, pa ste odgovarali za krivotvorenje podataka ili dovodjenje nekog u zabludu ko koristi podatke iz Vaših finasijskih izveštaja? Da bi ste izbegli potvrdan odgovor na ovo pitanje budite svesni ozbiljnosti popisa imovine i obaveza.

Novi treninzi
 
Termin: 01.12.2015

 

Ovaj trening će ih upoznati sa svim osnovnim konceptima, omogućiće im da nauče kako funkcionišu Google i Facebook oglasne mreže, naučiće ih da prate i procenjuju rezultate kampanja, kao i to kako se koriste društvene mreže u cilju promovisanja firmi i proizvoda.

 
Termin: 25.11.2015

 

Zaposleni u sektoru rukovanja hranom vrlo često nemaju dovoljno znanja o opasnostima koje se kriju usled nepravilnog rukovanja hranom, kao i konsekvencama koje slede ukoliko dođe do trovanja hranom.

 
Termin: 07.12.2015 - 08.12.2015

 

Trening je u potpunosti orijentisan ka praktičnoj primeni. Veći deo treninga se realizuje uz pomoć računara i programa Microsoft Excel koji se koristi za praktičnu implementaciju stečenih znanja.

Stručno osposobljavanje
Sertifikacije
Novo

Aptis je test procene znanja engleskog jezika, kreiran na osnovu najnovijih istraživanja u primenjenoj lingvistici. Aptis je moderan i fleksibilan sistem. Osmišljen je tako da može da zadovolji različite vrste specifičnih potreba organizacija i pojedinaca u celom svetu.

 

Program osposobljavanja za menadžera ljudskih resursa i sertifikacija je razvijena na osnovu poznatog i priznatog profesionalnog CIPD standarda kompetencija u oblasti upravljanja i razvoja ljudi. Ovaj program osposobljavanja prati detaljna i sa pažnjom razvijena dokumentacija u cilju osiguranja kvaliteta obuke, sertifikacije i njene praktične relevantnosti.

 

Kvalifikacija- Sertifikovani saradnik za radne odnose razvijena je na osnovu standarda zanimanja (kompetencija). Na osnovu standarda zanimanja vrši se potvrđivanje i provera kompetencija. andidati koji uspešno prođu kroz proces sertifikacije stiču profesionalnu kvalifikaciju-naziv: Sertifikovani saradnik za radne odnose(Certificate in Employment Law).

Vesti
 

 

Šta fraza „small talk“ znači za Vas? Možda to za Vas predstavlja „uvertiru“ pre nego što na poslovnom sastanku započnete glavnu diskusiju. Možda Vas podseća na neformalna ćaskanja o vremenu pored aparata za kafu ili u liftu ponedeljkom ujutru. Ili pak imate loša iskustva sa tim i doživljavate to kao težak, veštački ili trivijalan razgovor.