+381 11 3284 761
+381 65 3284 761
+381 63 7011 120
Ove nedelje na popustu 20%
 
Termin: 03.03.2017

 

 

Na ovom praktičnom treningu ćete naučiti kako da sagledate nivo sopstvene emocionalne inteligencije i razvijete strategije za upotrebu emocionalne inteligencije u radu. Takođe ćete shvatiti zbog čega je upotreba emocionalne inteligencije bitna i kako da je upotrebite za lični profesionalni razvoj i razvoj poslovnih veza. Sprečite da emocije preovladaju na Vašem radnom mestu!

Aktuelno
 
Termin: 10.03.2017

 

Ovaj seminar će Vas pripremiti za primenu svih aktuelnih izmena PDV-a, preciznije uređivanje rešenja koja se odnose na:

  • stalnu poslovnu jedinicu stranog lica kao obveznika PDV,
  • evidentiranje za obavezu plaćanja PDV stranih lica i određivanje njihovih poreskih punomoćnika,
  • prava na odbitak prethodnog poreza i dr.
  • najznačajnije promene koje se odnose na određivanje mesta prometa usluga, što je uređeno na potpuno drugačiji način,
  • prilagođavanje knjigovodstvenog softvera.

Predavač je Irina Stevanović Gavrović, rukovodilac Grupe za PDV u Ministarstvu finansija-Sektoru za fiskalni sistem.

 
Termin: 13.03.2017

 

Na treningu ćete naučiti kako da:

 

  • Povežete grafikone sa drugim programima (Word i PowerPoint) radi kreiranja interaktivnih izveštaja;
  • Upotrebite Pivot tabele i izveštaje;
  • Kreirate Dashboard tzv. "komandne table", interaktivnog izveštaja koji se ažurira u dva koraka;
  • Uslovno formatirate podatake...

 

Sve vežbe se rade na unapred pripremljenim dokumentima koji olakšavaju rad, ali možete doneti i svoj primer na kome će se raditi.

 
Termin: 03.03.2017

 

Obračun troškova i učinaka je neophodan preduslov za donošenje kvalitetnih poslovnih odluka koje u svom krajnjem izrazu vode u ostvarenje vrhovnog cilja svakog preduzeća, a to je kreiranje dodate vrednosti.

 

Naučite sve o značaju pravilnog obračuna troškova i prepoznajte mogućnost korisne upotrebe dobijenih informacija. Na različitim kratkim studijama slučaja ćete imati priliku da rešite praktične slučajeve kao što su obračun troškova po mestima i nosiocima, kalkulacije cena koštanja...

 
Termin: 04.03.2017

 

Savladajte praktičnu primenu različitih metoda i tehnika obučavanja i naučite kako da planirate, pripremite i dizajnirate kvalitetnu obuku!

 

Organizacije su, kao i pojedinci, sposobne da uče i u organizaciji postoji nešto što zovemo: „organizaciono znanje”. To su sve one veštine, znanja i sposobnosti koje dele zaposleni i menadžeri kompanije i na osnovu kojih oni vode svoj biznis. Naučite sve o metodama za interni transfer znanja i razvoj svojih kolega i tako doprinesite ostvarenju ciljeva vaše kompanije.

Novi treninzi
 
Termin: 01.03.2017 - 02.03.2017

 

Podignite nivo znanja i veština u vezi sa obradom teksta i pravljenjem tabela kroz upoznavanje sa naprednim opcijama Worda (umetanje sadržaja i pravljenje cirkularnih pisama) i Excela (sortiranje, grafikoni, pivot tabele).

 

Polaznici rade na računaru, samostalno uz stalnu podršku trenera. Za svaku opciju trener nudi dodatne savete i trikove, kao i neizostavne tasterske prečice bez kojih se danas ne može zamisliti korišćenje računara.

 
Termin: 18.03.2017 - 25.03.2017

 

Spredšitovi su svakodnevno korišćen i važan alat u savremenom poslovnom svetu. Oni se koriste za kancelarijske zadatake, modeliranje, analizu, komunikaciju i mnoge druge poslove.

 

Tokom treninga polaznici će savladati konkretne metode i tehnike, koje će moći da primene u radu i analizi podataka u svojoj oblasti poslovanja i tako unaprede poslovanje. Polaznici će dobiti materijale koje mogu koristiti kao alate prilikom kasnijeg rada.

Stručno osposobljavanje
 
Termin: 21.03.2017 - 29.04.2017

 

Ovladajte praktičnim znanjima i veštinama u oblasti dvojnog knjigovodstva koje možete direktno da primenite u svom svakodnevnom radu.

 

Obuka je organizovana kroz module, čijom detaljnom analizom možete savladati osnove dvojnog knjigovodstva. Kroz praktične primere, što uključuje radionice, izradu projektnih zadataka, simulacije, polaznici će biti osposobljeni da u svom poslovanju primene znanja i veštine koje su stekli na obuci.

Sertifikacije
Novo

Aptis je test procene znanja engleskog jezika, kreiran na osnovu najnovijih istraživanja u primenjenoj lingvistici. Aptis je moderan i fleksibilan sistem. Osmišljen je tako da može da zadovolji različite vrste specifičnih potreba organizacija i pojedinaca u celom svetu.

 

Sertifikacija je razvijena na osnovu poznatog i priznatog profesionalnog CIPD standarda kompetencija u oblasti upravljanja i razvoja ljudi. Na osnovu pomenutog standarda kompetencija vrši se potvrđivanje i provera kompetencija. Kandidati koji uspešno prođu kroz proces sertifikacije stiču kvalifikaciju-naziv:Sertifikovani menadžer ljudskih resursa.

 

Kvalifikacija- Sertifikovani saradnik za radne odnose razvijena je na osnovu standarda zanimanja (kompetencija). Na osnovu standarda zanimanja vrši se potvrđivanje i provera kompetencija. Kandidati koji uspešno prođu kroz proces sertifikacije stiču profesionalnu kvalifikaciju-naziv: Sertifikovani saradnik za radne odnose(Certificate in Employment Law).

Vesti
 

 

MNG Centar je izdao novi priručnik "Analiza finansijskih izveštaja - Praktičan prilaz" čiji je autor mr Draženko Lukač. Priručnik se sastoji od devet celina, u okviru kojih se razmatraju analiza osnovnih finansijskih izveštaja, standardni alati finansijske analize, kao i alati koji služe za ispitivanja kvaliteta finansijskih izveštaja. Uz svaki priručnik dobija se CD sa Excel alatima za praktičan rad.