Tematske oblasti
Aktuelno
Praktično
Termin: 10.09.2015 - 11.09.2015

 

Polaznici treninga uče da primenjuju najvažnije finansijske i statističke funkcije, da tabelarno i grafički prikazuju serije realnih tržišnih podataka, vrše njihovu transformaciju, primenjuju deskriptivnu statističku analizu i optimizacione alate u Excel-u

Aktuelno
Termin: 04.09.2015

Na seminaru će biti prikazani studije slučaja na praktičnom primeru dva preduzeća iz naše zemlje, jednog koje ima dobre performanse, i drugog koje je imalo znatne finansijske nevolje. Svim učesnicima je obezbeđen Excel Spreadsheets prilagođen zvaničnim obrascima finansijskih izveštaja u Republici Srbiji.

 

Novo
Aktuelno
Termin: 23.09.2015

Cilj treninga je sagledavanje svih aspekata analize poslovanja privrednog subjekta, interpretacija dobijenih informacija, pripremanje due diligence izveštaja i njegova uloga u transakcijama iz oblasti preuzimanja preduzeća.

 
Termin: 20.10.2015 - 22.10.2015

 

Organizacije obično imaju dosta prikupljenih podataka poslovanja, međutim ti podaci se koriste najčešće za osnovna izveštavanja (generisanje finansijskih izveštaja, kadrovski izveštaji i sl.)

Cilj treninga je da se polaznici osposobe da samostalno rade u softveru Orange. Da znaju da otkrivaju zakonitosti u svojim podacima, kao i da u skupu podataka poslovanja uočavaju homogene celine (segmente, klastere).

 
Termin: 16.09.2015 - 17.09.2015

 

Donošenje brzih i kvalitetnih odluka je imperativ svakog uspešnog poslovanja. Unapredite svoje poslovanje uštedom vremena i korišćenjem jednog od najmoćnijih Microsoft programa. Maksimalan broj učesnika je 10. Za svakog učesnika obezbeđen je lap-top.

Praktično
Termin: 22.10.2015

 

U praksi se najčešće javljaju problemi nerazumevanja ograničenja i predpostavki u proceni, stoga će na seminaru biti reči o tome šta je neophodno za pripremu zadatka procene, ukazaće se na značaj razumevanja ograničenja i predpostavki u proceni, kao i neophodna znanja za tumačenje i analizu urađenih izveštaja o proceni vrednosti mašina i opreme.

Stručno osposobljavanje
 
Termin: 13.10.2015 - 16.10.2015

 

European Business Competence* Licence – EBC*L, nivo B je međunarodna kvalifikacija koja se sastoji od sledećih modula Planiranje projekta; Poslovna analiza; Marketing i prodaja; Investiciona analiza; Finansijsko planiranje (budžetiranje); Finansiranje. Sertifikacija kompetencija je sastavni deo ovog programa. Program je baziran na iskustvima kompanija i primerima iz prakse.

Aktuelno
Termin: 05.10.2015 - 14.11.2015

 

Cilj osposobljavanja je da polaznici steknu sveobuhvatna i celovita znanja i veštine potrebne za samostalan i kompetentan rad u oblasti radnih odnosa. Učesnici pored osposobljavanja imaju mogućnost da prođu kroz proces sertifikacije kompetencija (znanja i veština) što će Vam omogućiti da stanete u red dokazanih profesionalaca u oblasti radnih odnosa i da steknete prestižnu potvrdu profesionalne kompetentnosti.

Praktično
Termin: 21.09.2015 - 24.10.2015

Naučite kako da efikasno i veoma kvalitetno obavljate sve administrativne poslove, upravljate dokumentacijom i svim radnim zadacima jer je pismen, elokventan, organizovan i snalažljiv sekretar potreba svake ozbiljne kompanije. Postanite sertifikovan poslovni sekretar i budite konkurentniji na tržištu rada!

Praktično

Pripremna obuka se odvija korišćenjem različitih metoda učenja. Biće korišćene sledeće metode: predavanja, radionice (timski i individualni rad), simulacije, samostalna izrada projektnih zadataka. Pored navedenih metoda kandidati će dobiti referentnu literaturu iz oblasti web dizajna. Od kandidata se očekuje da primene i samoučenje koje će biti realizovano kroz izradu projektnih zadataka, čitanje literature i proučavanje drugog materijala.

Sertifikacije
Novo

Aptis je test procene znanja engleskog jezika, kreiran na osnovu najnovijih istraživanja u primenjenoj lingvistici. Aptis je moderan i fleksibilan sistem. Osmišljen je tako da može da zadovolji različite vrste specifičnih potreba organizacija i pojedinaca u celom svetu.

 

Program osposobljavanja za menadžera ljudskih resursa i sertifikacija je razvijena na osnovu poznatog i priznatog profesionalnog CIPD standarda kompetencija u oblasti upravljanja i razvoja ljudi. Ovaj program osposobljavanja prati detaljna i sa pažnjom razvijena dokumentacija u cilju osiguranja kvaliteta obuke, sertifikacije i njene praktične relevantnosti.

 

Kvalifikacija- Sertifikovani saradnik za radne odnose razvijena je na osnovu standarda zanimanja (kompetencija). Na osnovu standarda zanimanja vrši se potvrđivanje i provera kompetencija. andidati koji uspešno prođu kroz proces sertifikacije stiču profesionalnu kvalifikaciju-naziv: Sertifikovani saradnik za radne odnose(Certificate in Employment Law).

Vesti
Novo

 

MNG Centar je izdao „Priručnik za izradu studije o transfernim cenama“ na srpskom jeziku autora mr Draženka Lukača. Svrha priručnika je da zaposlenima u oblasti finansija uz stručne instrukcije i praktične primere pomogne i olakša proces izrade studije o transfernim cenama.

Poručivanje se može izvršiti putem telefona:

Tel: +381 11 3284-269, 3284-761

Mob.: +381 63 70-111-20; + 381 65 3284-761

Ili putem  maila: office@mngcentar.com

 

 

 

"Moramo prihvatiti činjenicu da je učenje životni proces ostajanja u koraku sa svakodnevnim promenama. Najbitniji zadatak je da naučimo ljude kako da uče." - Peter Drucker.

Koliko često možete da odvojite vreme za sticanje novih veština? Sigurno ne toliko često koliko biste možda želeli. Ukoliko ste u situaciji kao i većina ljudi, onda iako imate želju da steknete nova znanja ne možete da izdvojite vreme za to. Ali, kako da ipak organizujete Vaše vreme, razvijete svoje znanje i povećate svoju vrednost? detaljnije...